OKRUTNA SPAČKA U SAUDIJSKOJ ARABIJI

Prestravljeni putnici molili su za život dok je taksist vikao da će sve raznijeti

Saudijska Arabija
09.03.2016.
u 13:49

Prestravljeni putnici molili su za život, neki su plakali, a neki čak iskakali iz automobila dok je ljubitelj spački iz Saudijske Arabije glumio taksista opasanog samoubilačkim prslukom i vikao da će sve raznijeti.

Svaki put kad bi pokupio nekog putnika, pokazao bi mu 'eksploziv', a onda mu otkrio svoju namjeru: 'Želim da idete u nebo zajedno sa mnom'.

U prvoj sceni 'taksist' je pokupio tinejdžera koji je sjeo na suvozačevo sjedalo. Kada mu je pokazao eksploziv, dječak se uznemirio i počeo ga moliti da zaustavi automobil. Naposlijetku mu je taksist otkrio da se radi o spački za televizijsku emisiju, a dječak se od šoka slomio u suzama.

U drugoj sceni drugi tinejdžer koji uočava eksploziv oko struka taksista šokirano otvara vrata i iskače iako je auto još uvijek bio u pokretu.

U posljednjoj sceni dvojica muškaraca u odijelima ulaze u taksi, a vozač se ponovno pokušava našaliti s njima. No, na njegovo iznenađenje, muškarci su ga odlučili svladati: jedan ga je držao za vrat, dok je drugi pokušavao zaustaviti automobil i pozvati policiju. Tada je taksist skinuo svoju lažnu bradu i otkrio da se radi o šali, a dvojac je ostao u čudu gledati u njega.

Kako piše portal al-Alam, cilj je bio pokazati razornu i krvavu narav džihadizma i pokušati zaustaviti mlade Saudijce u pridruživanju teroristima.

I dok su neki rekli kako je spačka poučna, drugi su ostali prestravljeni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije