Presretni fotograf snimio fotografiju života: Jeste li ikada vidjeli slađe stvorenje?

13.03.2024.
u 09:42

Da se divlja životinja postavi ispred objektiva fotografa zaista je rijetkost. Ali, jedna polarna lisica nije imala nikakve zadrške oko toga.

Prava je umjetnost fotografirati kućne ljubimce kada mnogi ne mogu biti mirni i trenutak. Ali, još je veća umjetnost uhvatiti u objektiv divlje životinje. Tu i tamo nekom se fotografu nasmiješi sreća, ali iza nje su obično sati i dani čekanja.

Fokus ove priče je na arktičkoj lisici koja se upravo probudila iz sna. 58-godišnji fotograf John Rollins imao je nevjerojatnu sreću što je bio tamo (u Nunavutu, Kanada) baš u tom trenutku. Mlada lisica je odrijemala na suncu, a kako je rekao, nije joj se žurilo ni nakon što ga je ugledala, prenosi Metropolitan.si

“Vidio sam lisicu kako se odmara na ledu i odlučio sam joj prići ne uznemiravajući je. Kad me primijetila, jako je zijevnula, kao da želi reći ‘vjerujem ti'”, prisjeća se Rollins događaja.

Mnogo je zijevala i nije se nimalo sramila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?