ŽENA U TEŠKOM STANJU

Preminuo muškarac koji je u Bijeljini izbo ženu i skočio sa zgrade

22.08.2023.
u 10:16

U bijeljinskoj bolnici jutros je preminuo muškarac koji je sinoć izbo ženu, a potom skočio sa balkona.

Muškarac je preminuo jutros u 4:30, dok je stanje izbodene žene i dalje veoma teško. Ona se nalazi na jedinici intenzivne skrbi sa višestrukim ozljedama.

"Muškarac i žena su dovezeni sinoć oko 19:15 sati na Urgentni centar. Pacijentica je imala više ozljeda, posjekotina na šakama i jednom većoj u lumbalnoj regiji. Muškarac s teškim tjelesnim ozljedama u besvjesnom stanju. Dodatnom dijagnostikom ustanovljeno je da on ima prijelom karlice, višestruke prijelome lubanje, vrata, ekstremiteta. Po prijmu oboje su dodatno dijagnostički obrađeni", kazao je Milan Todorović, načelnik Odjeljenja za kirurške grane u JZU Bolnica "Sveti vračevi" Bijeljina, za InfoBijeljina.

Dodao je da je pacijent preminuo jutros oko pola pet, a pacijentica je i dalje u intenzivnoj skrbi u teškom stanju i za sada je njeno stanje stabilno.

Podsjećamo, sinoć je u Ulici Pere Stanića u Bijeljini došlo do napada nožem na žensku osobu, a potom i pokušaja samoubojstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije