sajam

Predstavnici FIPA-e posjetili Hannover Messe

sajam
29.04.2016.
u 17:18

Delegacija Agencije za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA) na čelu s direktorom Gordanom Milinićem posjetila je sajam Hannover Messe, najveći međunarodni sajam industrijskih tehnologija u svijetu, koji je održan od 25. do 29. travnja 2016. godine u Hannoveru u Njemačkoj s ciljem pronalaska potencijalnih stranih investitora koji bi mogli ulagati u Bosnu i Hercegovinu.

Predstavnici FIPA-e su na sajmu obavili razgovore s nizom potencijalnih investitora iz SAD-a, Njemačke, Austrije, Kine, Rusije, Danske, UAE, Turske, Italije i drugih zemalja kojima su predstavljene mogućnosti za ulaganje u BiH i date detaljnije informacije o uvjetima poslovanja.

S većim brojem značajnih svjetskih kompanija dogovoren je nastavak kontakata i suradnje, a neke od njih su najavile posjetu BiH.

Dogovoren je nastavak suradnje s kompanijama koje imaju namjeru premjestiti svoju proizvodnju na nove lokacije koje bi njihovo poslovanje mogle učiniti još profitabilnijim.

Sajam Hannover je idealno mjesto upoznavanja poslovnih partnera i više od 60 godina je vodeći sajam na tržištu inovativnih tehnologija, materijala i ideja. 

Zemlja partner sajma u Hanoveru su bile SAD, priopćeno je iz FIPA-e.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?