Sarajevo

Predsjedatelj Čović se sastao s veleposlanicima Del Vechijem i Grmekom

Dragan Čović
23.12.2015.
u 12:08

Tema sastanka bili su zaključci izvanrednog sastanka čelnika procesa Brdo-Brijuni, održanog u Zagrebu, 25. studenog 2015. godine, čiju su službenu verziju veleposlanici Del Vecchio i Grmek ovom prigodom uručili predsjedatelju Predsjedništva dr. Draganu Čoviću.

Još je jednom zajednički potvrđena predanost ispunjenju deklaracije „Zajednička strateška vizija Europe koja je cjelovita, slobodna i u miru“, koja je donesena na sastanku.

Predsjedatelj Predsjedništva dr. Dragan Čović izvijestio je veleposlanike da je Bosna i Hercegovina potpuno predana ispunjenju uvjeta za članstvo u Europsku uniju.

Ta predanost se pokazuje kroz iznimne rezultate koji su postignuti, jer je Bosna i Hercegovina na korak do predaje kredibilne aplikacije za članstvo.

Veleposlanici Del Vecchio i Grmek su još jednom istaknuli da Bosna i Hercegovina ima punu potporu njihovih zemalja na svome europskom putu, koja posebice uključuje jačanje regionalne suradnje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?