Zora Dujmović

Predaja zahtjeva optimistična i realna nada za bolje sutra

zora dujmovic
15.02.2016.
u 15:22

Dujmović vjeruje kako će se cjelokupna društvena struktura ozbiljno i odgovorno uključiti u provođenje reformi koje nas vode ka EU

Federalna ministrica kulture i sporta Zora Dujmović je u povodu predaje zahtjeva za članstvo Bosne i Hercegovine u Europskoj uniji uputila iskrene čestitke predsjedatelju Predsjedništva BiH, Draganu Čoviću kao i cijelom Predsjedništvu na ogromnom diplomatskom uspjehu.

Kako je priopćeno iz ureda ministrice Dujmović, ona smatra kako je predaja zahtjeva za članstvo BiH u EU za građane naše zemlje optimistična i realna nada za bolje sutra u svakom pogledu. Ministrica Dujmović vjeruje kako će se cjelokupna društvena struktura ozbiljno i odgovorno uključiti u provođenje reformi koje nas vode ka EU, prenosi Fena.

Iako ističe da kultura nije u krugu glavnih kriterija koji se moraju ispuniti za članstvo BiH u EU, ministrica Dujmović poručuje da će se Federalno ministarstvo kulture i sporta intenzivno u svome djelovanju oslanjati na europske standarde, a bh. kulturu će u njenim najboljim i najpoznatijim segmentima približavati i uključivati u europske tijekove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije