izvješće

Požar u Ravnom i Neumu ugašen, na planini Čvrsnici malo dima

09.07.2017.
u 10:55

Stanje na požarištu u općini Ravno je zadovoljavajuće, požar je potpuno ugašen, saznaje Operativni centar Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije od Mihe Burića iz Vatrogasne jedinice Ravno jutros u 07:30 sati.

Tijekom subote helikopter Oružanih snaga (OS) BiH je djelovao u jutarnjim i popodnevnim satima, gdje je napravio oko 25 izbačaja vode što je u mnogome pomoglo da se požar stavi pod kontrolu i potpuno ugasi, navodi isti izvor.

Pomoć pri gašenju požara pružili su vatrogasci susjednih općina iz Stoca, Neuma, Čapljine, Mostara te općine Slano iz Republike Hrvatske.

Iz Operativnog centra CZ ističu kako je također ugašen požar koji je posljednjih dana bio aktivan oko sela Drijen u općini Neum.

Na planini Čvrsnici, u općini Jablanica, tijekom jutrošnjeg obilaska uočena je manja koncetracija dima, pa iz Civilne zaštite Jablanica javljaju da će pratiti stanje na terenu.

Napominju kako požar zbog nepristupačnosti terena nije moguće gasiti s kopna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije