Goran Karanović (19)

Potresna ispovijest majke mladića humanitarca koji se objesio: Susjedi su digli hajku na Gorana

Facebook
04.12.2022.
u 11:22

Sina je opisala kao osobu punu života i ljubavi prema napuštenim životinjama. Kako je kazala, u travnju je trebalo da Goran upiše Policijsku akademiju.

Goran Karanović 19-godišnjak iz Prnjavora počinio je samoubojstvo u rujnu ove godine. Njegova majka, Zorica Karanović, ispričala je svoju ispovijest.

- Sve je počelo prije tri mjeseca kada su susjedi koji su nam bili prijatelji podigli hajku na mog Gorana - rekla je Karanović.

Prema njezinim riječima, Goran je bio veliki vjernik, i baš onog dana kada su ga susjedi prijavili i kada je krenuo pakao, on se u manastiru Tumane molio za njihovo zdravlje.

- Goran se u manastiru Tumane molio za obitelj koja ga je prijavila. Tog istog dana kada se molio za njihovo zdravlje, oni su ga prijavili komunalnoj policiji. Umiješao se i predsjednik mjesne zajednice, koji je potpisao peticiju protiv njega. Goran je imao 53 psa i dvadeset mački u tom trenutku, koji su bili u boksu. Bio je član udruženja “Vag,Vag” iz Banja Luke. Hranio ih je, ozlijeđene liječio, udomljavao ih je… - rekla je majka, prenosi Avaz.

Kako dalje navodi, problem nisu bili psi, nego ljubomora susjeda. 

- Susjedima nije smetalo ništa. Prije tri dana sam čula, jer radimo državnu zemlju, išli su uzeti je u zakup, ono što mi radimo petnaest godina, a kada to nisu uspjeli, udarili su nam na dijete. Željeli su nas kao obitelj slomiti. Sada ih pitam, znaju oni tko su, tko će moju česnicu lomiti, tko će našu slavu slaviti - potresno kaže Zorica.

Sina je opisala kao osobu punu života i ljubavi prema napuštenim životinjama. Kako je kazala, u travnju je trebalo da njen Goran upiše Policijsku akademiju. 

- Bio je pun života, vrijedan, išao je korak ispred svih. Bio je vezan za svoje pse, za dvije godine je udomio 400 pasa. Komunalna mu je napisala da na svom imanju smije imati samo dva psa i dvije mačke i to je njega pogodilo. Mi živimo na kraju sela, sve je okolo državna zemlja. Nije moglo smetati bilo kome. Nikoga pas nije napao. Psi su nekada lajali i to kad dođu tuđi psi u naše dvorište. Moj pas je susjedu koji nas je prijavio čuvao stvari koje je na crno donosio iz Švicarske. Tad nije bio lutalica. Uništili su mi sve, samo ih pitam kako spavaju - kaže Zorica.

Dodala je i da će rad svog sina nastaviti kroz azil na svom imanju, koji će ponijeti naziv “Goran”.

- Meni moj Goran šalje snagu svakoga dana, tjerat ću se s njima do Strazburga - kaže majka i ističe da će sa kćerkom ostvariti Goranov san i otvoriti azil koji se zove “Goran” u blizini obiteljske kuće, prenose srbijanski mediji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?