kod tunela Vidikovac

Potpuno obustavljen promet na putu Mostar-Jablanica

policija
19.01.2016.
u 17:16

Zbog prometne nesreće potpuno je obustavljen promet na magistralnom putu M-17 Mostar-Jablanica kod tunela Vidikovac. U tijeku je obavljanje policijskog očevida.

Pretežno suh i mjestimično vlažan ili mokar kolovoz, kao i učestali odroni, karakteriziraju danas prometnu situaciju u većem dijelu BiH. S obzirom na to da su i dalje najavljene niske temperature, tijekom noći mogući su nailasci na zaleđen kolovoz, posebno na zasjenjenim dijelovima puteva u višim predjelima, kao i na mostovima i prilazima tunelima. Ekipe putnih službi redovno vrše posipanje, ali zbog niskih temperatura djelovanje posipnog materijala je usporeno, prenosi Prvi.tv

Na magistralnom putu M-5 Sarajevo tranzit i dalje je obustavljen promet za teretna vozila preko 3,5 tone (najveće dopuštene mase) i autobuse, a na magistralnom putu M-16.2 Jablanica-Prozor zbog sanacijskih radova prometuje se jednom trakom naizmjenično, uz moguće povremene obustave.

Na  graničnim prijelazima zadržavanja za sada nisu duža od 15 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?