Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Potpora radu agencija za posredovanje u zapošljavanju

Predsjednik FBiH izrazio je potporu radu agencija za posredovanje u zapošljavanju koje pridonose većem zapošljavanju kroz efikasne programe prekvalifikacije i dokvalifikacije
05. siječnja 2016. u 14:49 0 komentara 322 prikaza
cavara-Dervencic

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je s direktoricom Agencije za zapošljavanje „Europosao“ d.o.o. Majom Dervenčić.
 
Direktorica Dervenčić upoznala je predsjednika Federacije BiH Marinka Čavaru s radom, projektima i planiranim aktivnostima agencije, te istaknula određene probleme s kojima se privatne agencije za posredovanje u zapošljavanju susreću u svom radu.
 
Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara izrazio je potporu radu agencija za posredovanje u zapošljavanju koje pridonose većem zapošljavanju kroz efikasne programe prekvalifikacije i dokvalifikacije, s krajnjim ciljem smanjenja nezaposlenosti u Federaciji BiH.
 
Na sastanku je istaknuta potreba donošenja zakona koji će regulirati rad agencija za posredovanje u zapošljavanju, te poboljšati i unaprijediti njihovu suradnju sa zavodima za zapošljavanje, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.