sastanak

Potpisan Memorandum za promoviranje ekonomske suradnje Kine i BiH

potpisnao
Foto: FIPA
06.05.2016.
u 16:36

Privrednici iz Narodne Republike Kine, na čelu sa zamjenikom direktora Privredne komore za međunarodnu trgovinu Kine Fan Peikangom, posjetili su Agenciju za unapređenje stranih ulaganja u BiH (FIPA) da bi razgovarali s direktorom Gordanom Milinićem o mogućnostima privredne suradnje dvije države i investiranja u BiH.

U delegaciji privrednika bili su predstavnici velikih kineskih kompanija poput CGGC International, MCC Group, PowerChina International Group, DECL, ZYNP Group, koji su sudjelovali na Sarajevo Business Forumu i već uspostavili kontakte s više bh. firmi s kojima će započeti poslovnu suradnju.

Na sastanku je potpisan Memorandum o suradnji između Privredne komore za međunarodnu trgovinu Kine i FIPA-e s ciljem promoviranja ekonomske suradnje dvije države i potencijala za ulaganje u BiH.

Milinić se zahvalio kineskim privrednicima za posjetu i istakao da očekuje konkretnije rezultate suradnje nakon potpisivanja dokumenta -  priopćeno je iz FIPA-e.

Peikang je istakao da će članove Komore (koja broji 55.000 privrednika) informirati o trenutno raspoloživim projektima u BiH, a da će ih za detaljnije informacije i bliže kontakte uputiti na FIPA-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije