ministrica srbije potvrdila

Počeli radovi na izgradnji autoputa Beograd - Sarajevo

autoput
01.09.2019.
u 19:10

Ministrica građevinarstva, prometa i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović najavila je da su od danas počeli pripremni radovi za izgradnju autoputa Beograd - Sarajevo.

"Put Sremska Rača - Кuzmin je dio naše veze s BiH, sa Sarajevom i jako je važan. Pripremni radovi počinju u nedjelju i ponedjeljak. Turska tvrtka će zajedno sa srpskim tvrtkama raditi ovaj dio puta", izjavila je Mihajlović, prenose agencije.

Ona je dodala kako se usporedo radi i projektno-tehnička dokumentacija drugog dijela prstena s BiH, dionica od Požege do Кotromana, duga 63 kilometara.

"To je samo jedan od autoputeva koje počinjemo raditi ove godine. U svibnju smo počeli raditi Preljina - Požega, dionicu koja je jako važna, jer se tu odvajamo za Crnu Goru i BiH", objasnila je Mihajlović. Ona je istaknula kako nema nikakve sumnje kuda ide trasa autoputa, kao i da su oko dvije i pol godine potrebne da se radovi završe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije