sarajevo

Počela sjednica Zastupničkog doma Parlamenta FBiH

sjednica
13.07.2016.
u 11:18

Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH započeo je dvodnevno  zajedanje, na kojem se očekuje izjašnjavanje o predloženom zakonu o organskoj proizvodnji, koji je dio obaveza iz Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.

Donošenje tog zakona potrebno je da bi se u FBiH regulirao sistem nadzora i kontrole za razvoj organske proizvodnje, za koju BiH ima tri posto površine, što traži Europska unija.

Na predloženom dnevnom redu nalaze se i prijedlozi izmjena Zakona o konsolidaciji rudnika uglja u FBiH prema obračunatim a neuplaćenim javnim prihodima od 2009. do 2015. godine, Zakona o istraživanju i eksploataciji nafte i plina u FBiH.

Po skraćenom postupku predviđeno je razmatranje izmjena i dopuna Zakona o volontiranju u FBiH, koje je predložio Klub pastupnika SDP-a u Zastupničkog domu.

U nacrtu su zakon o prijevozu opasnih materijala, gradovima Goraždu, Cazinu i Livnu, premjeru i registraciji nekretnina, te o koordinaciji u procesu europskih integracija u FBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?