Godišnji odmori

‘Planuli’ jeftini aranžmani, Grčka je najpopularnija

ljetovanje
08.08.2016.
u 08:00

Aranžmani za ljetovanje u rujnu u većini turističkih agencija u RS-u su rasprodani, a razlog za to su cijene koje su od 30 do 50% niže u odnosu na srpanjske i one u kolovozu. Iz turističkih agencija širom RS ističu kako je za većinu umirovljenika, samaca ili obitelji koje nemaju školarce, rujan najbolje vrijeme za odmor na moru jer gužve u to doba nisu velike kao u jeku sezone, a klima je idealna.

Iz turističke agencije Cepter Pasport kažu da su aranžmani za rujan rezervirani još u svibnju, a cijene su i do 30% niže u odnosu na sezonu.- Grčka je destinacija broj jedan ovog ljeta. Rujan se puni među prvima, a cijena aranžmana je od 59 eura, ovisno o lokaciji. U cijenu je uključen prijevoz autobusom i smještaj za deset noćenja po osobi - istaknuli su iz Cepter Pasporta.

Dodaju da su među najtraženijim aranžmani za Zakintos po cijeni od 79 eura i Paraliju koja stoji 69 eura po osobi. Iz bijeljinske agencije “Hepi travel” kažu da su ljetovanja u rujnu jeftinija i do 50% u odnosu na početak sezone.

- Čitave sezone je najtraženija Grčka, posebno Halkidiki, a cijena desetodnevnog aranžmana u koji je uključen prijevoz autobusom i smještaj je 70 eura, dok je za isti aranžman u Paraliji potrebno 10 eura više - istaknuli su iz agencije “Hepi travel”. Iz agencije “Vuković” kažu da turistima nude povoljne trodnevne i šestodnevne aranžmane za ljetovanje u Makarskoj, koji su u postsezoni jeftiniji od 20 do 40 KM u odnosu na početak sezone.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?