Nakon teške nesreće

Planinarka ozlijeđena na Bjelašnici komunicira, vraća joj se sjećanje

bjelasnica
15.02.2016.
u 13:45

Zdravstveno stanje planinarke Anise Šerak, koja je nedavno teško ozlijeđena u pohodu na vrh planine Bjelašnice na lokaciji Kotlova, stabilno je, potvrdili su članovi njene obitelji. 

Stanje Anise Šerak na svu sreću ide na bolje usprkos tome što su se liječnici u jednom trenutku borili za njen život nakon teške nesreće koja se dogodila na planini Bjelašnici i koja je potresla Sarajevo, ali i cijelu BiH, piše Klix. 

Njena obitelj je potvrdila da je kičma uredu, da je CT glave također uredan i da je otek lica prilično spao. Ona je dosta komunikativna i sjećanje joj se lagano vraća. 

Šerak je prije dva dana imala uspješnu operaciju lijeve butne kosti, a u narednih dan-dva trebala bi operirati i desnu potkoljenicu. Nema bolove, ali je i dalje na intenzivnoj njezi. 

Sjeća se da su tragičnog dana bili na Vranici i spominje Kotlove, ali joj nije jasno odakle tamo. Za sada ništa drugo ne zna o događajima tog dana.

Podsjećamo, nesreća na planini Bjelašnici dogodila se 7. veljače poslijepodne kada je uslijed jakog vjetra došlo do pada ozlijeđene planinarke u provaliju. Vođa grupe bio je Dragi Novaković koji je smrtno stradao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?