DODIK O ŠEŠELJU:

Ovo je potvrda da je Tužiteljstvo pokrenulo politički proces protiv Šešelja

milorad dodik
31.03.2016.
u 16:16

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nije iznenađen sadržajem presude Vojislavu Šešelju, jer je još iz procesa suđenja bilo potpuno jasno da je Tužiteljstvo Haškog suda pokrenulo još jedan neutemeljen i politički, a ne pravni proces, javlja Srna.

"Izricanje presude Šešelju danas u Haškom tribunalu potvrdilo je sav besmisao `međunarodne pravde` koja se pokušala promovirati putem ovog suda. Jer, kako drugačije objasniti činjenicu da jedno iscrpljujuće, maratonsko suđenje, kakvo je imao Šešelj, dobije ovakav epilog", ocijenio je Dodik.

Predsjednik Srpske smatra da Šešelju treba odati priznanje za istrajnost, sposobnost i spremnost da, iz potpuno neravnopravnih uvjeta i nefer suđenja, izađe kao pobjednik. 

"Siguran sam da će haški proces protiv Vojsilava Šešelja dati veoma značajan doprinos pravnoj znanosti. Odlazeći dobrovoljno u Haag kazao je da ide pobijediti Haški tribunal. I pobijedio je", zaključio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije