UHVAĆENI U NOĆNOM KLUBU

Ova fotografija postala je hit na internetu, a djevojka je sada otkrila pozadinu priče

27.09.2018.
u 20:45

Na fotografiji je djevojka koja nezainteresirano gleda u prazno dok joj mladić nešto govori na uho, a u toj su se situaciji mnogi prepoznali

Fotografije jedne djevojke i mladića iz noćnog kluba Bourbon u škotskom Edinburghu postala je pravi hit na društvenim mrežama, a ni jedno od njih dvoje nije znalo da su uopće snimljeni dok se fotografija nije proširila internetom. 

Snimio ju je Milk Tuesday, a objavio Alex Hall na svom Facebook profilu napisavši kako je riječ o prizoru koji je vrlo uobičajen u noćnim klubovima.

Kao što je vidljivo, na fotografiji je djevojka koja nezainteresirano gleda u prazno dok joj mladić nešto govori na uho, a u toj su se situaciji mnogi prepoznali.

Nakon što se fotografija proširila internetom, otkriveno je tko je par na njoj. Riječ je o Patricku Richieju i Luciji Gorman koji su zajedno išli u školu.

Govoreći za BBC Lucia je potvrdila kako su njih dvoje stari prijatelji iz škole te da se nisu vidjeli godinama. No, u trenutku kada su se vidjeli, očito joj nije bilo do razgovora.

– Ne znam što je rekao, no znam da nisam zapamtila ništa od toga. Bio je to kraj večeri i osjećala sam se spremnom za krevet. Vjerojatno sam mislila, klimat ću glavom na sve... – ispričala je 18-godišnjakinja. 

– Uistinu se ne sjećam što je govorio. Uvijek priča prosto pa je sve moguće – dodala je. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?