korisno

Otkrila kako očistiti mrlje od znoja s bijele odjeće uz pomoću samo jedne stvari

TikTok
10.05.2021.
u 07:17

Pokazala je majicu "prije" i "nakon" čišćenja, otkrivajući da su mrlje u potpunosti uklonjene, a odjeća joj je vraćena u besprijekornu bijelu boju.

Ništa ne može pokvariti raspoloženje poput otkrića da naša omiljena odjeća ima žute mrlje od znoja. Bijela odjeća najgore podnosi ove promjene, a čini se da uobičajene metode čišćenja ne djeluju uvijek, kako prenosi Mirror.

Međutim, jedna majka, Chantel Mila, na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako očistiti mrlje od znoja s bijele odjeće te oduševila mnoge. Sve što je potrebno za ovaj trik su tablete za protezu.

Pokazala je majicu "prije" i "nakon" čišćenja, otkrivajući da su mrlje u potpunosti uklonjene, a odjeća joj je vraćena u besprijekornu bijelu boju. Napisala je: - Natopite u toploj vodi s dvjema tabletama za protezu oko pola sata. Operite kao i obično. Tablete za proteze imaju svojstva izbjeljivanja i razgrađuju mrlje na bijeloj odjeći.

- Mnogi su brzo ostali oduševljeni ovim trikom, a njezin video postao je popularan na TikToku. - Sjajna ideja! Moram ovo isprobati na ljeto - samo je jedan od mnogobrojnih pozitivnih komentara.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?