Mihaljević:

Optužbe za korupciju početak prljave predizborne kampanje

Darinko Mihaljević
16.03.2016.
u 18:35

Napadi i optužbe za korupciju vodećih ljudi Županijskog MUP-a početak su prljave predizborne kampanje dijela nezavisnih vijećnika i oporbe u livanjskom Općinskom vijeću, potpomognute paraobavještajnim podzemljem, koje vuče korijene iz prošlog sustava i koje želi politizirati i nezakonito upravljati policijom, navodi se u priopćenju koje je potpisao ministar MUP-a Hercegbosanske županije(HBŽ) Darinko Mihaljević.

Naime, na jučerašnjoj press konferenciji neovisni vijećnici Općinskog vijeća Livno su iznijeli podatak o nezakonitom zapošljavanju nekoliko osoba imenom i prezimenom unutar MUP-a Hercegbosanske županije, istaknuvši, među ostalim, i ministra Mihaljevića kao osobu koja to provodi. 

Po njegovim riječima, upravo ti koji  prozivaju MUP su itekako poznati kao oni koji nemoralnim i nezakonitim sredstvima postižu svoje  interese po pitanjima zapošljavanja svojih bližnjih i ostvarivanja drugih materijalnih koristi.

"Neću isključiti mogućnost da se ovo radi kako bi se zaustavile neke kriminalističke istrage koje MUP provodi u posljednje vrijeme“, kazao je Mihaljević.

On je pozvao sve sudionike javne komunikacije da sačuvaju kulturu dijaloga i javnog nastupa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije