Doznajte kakvi ste

Omiljena vrsta pizze otkriva karakter osobe

pizza
29.11.2015.
u 09:56

Pizza je vrsta jela koje potiče iz talijanske kuhinje (posebno iz napolitanske regije), a koja se sastoji od tankog, okruglog tijesta premazanog umakom od paradajza, na koje se zatim stavljaju razni dodatci, prije svega mozzarella.

Pizza je vrlo popularno jelo u svijetu, prije svega zbog jeftinih i lako dostupnih osnovnih sastojaka te jednostavnosti pravljanja. Znate li da vrsta pizze koju jedete, možda, otkriva i karakter osobe, donosi N1. 

Margarita (paradajz sos, sir mozzarella)

Vjerojatno najpopularniju vrstu pizze na svijetu vole osobe koje ne žele mijenjati stvari oko sebe. Ljubitelji margarite znaju šta žele, ne riskiraju i idu na sigurno. 

Pepperoni (ljuti začini)

Za ljubitelje ove vrste pizze smatraju se lijene osobe koje vole sigurnost. Ne vole “galamu” i mijenjanje vlastite rutine.

Vegetariana

Pizzu sa povrćem vole mirne osobe koje ne žele biti u centru pažnje, izbjegavaju sukobe, a kao i kod “Vegetariane” velike promjene nisu dobrodošle.

Tuna

Pizzu s tunjevinom naručit će osobe koje vole promjene i ne mare za normama koje postavlja društvo.

Pizza s mesom

Omiljena je osobama koje uživaju u životu, a posebno društvu i hrani. Teško se otvaraju za nova prijateljstva, a svoj krug prijatelja jako čuvaju. 

Pizza sa suhim mesom i rikolom

Osobe koje uživaju u životu ili avanturisti. Vole probati nove stvari, sklapati nova prijateljstva i putovati širom svijeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?