In memoriam

Odvjetnik Anto Petrušić proteklih dvadeset godina početak dana nije mogao zamisliti bez Večernjaka

20.07.2016.
u 07:00

Prije mjesec i pol zauvijek nas je napustio jedan od naših najvjernijih čitatelja, zenički odvjetnik Anto Petrušić (66).

Život je izgubio u prometnoj nesreći kod Ilijaša na autocesti Zenica - Sarajevo. Uz to što je bio ugledan odvjetnik i pravnik, Petrušić je bio i vjerni čitatelj Večernjeg lista. Njegov radni dan proteklih dvadeset godina uvijek bi započinjao s našim novinama u rukama.

Njegovi radni kolege za njega su kazali da je bio veliki prijatelj, dobar radni kolega i osoba koja je svojom vedrinom i pozitivnošću rješavala sve probleme na koje je nailazila. Anto je za svoje kolege bio dobronamjeran, kolegijalan, briljantan u struci, čestit u poslu i pouzdan u prijateljstvu.

“S nama više neće biti čovjek kojem smo se u najtežim životnim prilikama mogli obratiti i biti sigurni da će biti onako kako najbolje može biti”, kazao je o Anti Petrušići njegov mostarski kolega Josip Muselimović.

Odvjetnik Anto Petrušić rođen je 16. 10. 1953. godine u Travniku. Obnašao je dužnost predsjednika Upravnog odbora Odvjetničke komore FBiH koju je obavljao sve do lipnja 2015. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije