MOSTAR

Održana radionica o tjelesnom obrazovanju

21.06.2019.
u 10:03

Sportski savez Grada Mostara, u suradnji s Japanskom agencijom za međunarodnu suradnju (JICA), organizirao je radionicu u oblasti tjelesnog i zdravstvenog odgoja za učitelje razredne nastave s područja Mostara, koju je vodila koordinatorica JICA projekta "izgradnja povjerenja kroz tjelesno obrazovanje" Tsuji Yasuko.

Cilj radionice bio je pružiti podršku učiteljima razredne nastave kako bi nastava tjelesnog i zdravstvenog odgoja u školama bila na većoj razini, bolje organizirana, kako bi učiteljima dali drugačiju, novu ideju te kako bi svi učenici mogli jednako sudjelovati i uživati u nastavi.

Tsuji je predstavila drugačiji način organizacije nastave tjelesnog i zdravstvenog odgoja za učenike mlađeg školskog uzrasta, kao i korištenje različitih rekvizita.

Sudjelovali su učitelji iz 16 škola s područja Mostara, a za sve škole osiguran je i poklon set rekvizita koji će biti od velike pomoći svakoj školi u izvođenju nastave.

Inače, ovo je treća radionica ovakve vrste u ovoj godini, a do sada su održane ukupno četiri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?