Milorad Dodik

Odnosi između RS i Srbije nikad nisu bili bolji

Milorad Dodik
19.10.2015.
u 18:24

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da odnosi između Republike Srpske i Srbije nikad nisu bili bolji nego što su sada, imajući prije svega u vidu prisnu suradnju rukovodstava Srbije i RS. 

"Republika Srpska je Srbiji zahvalna za svu pomoć koju joj je ikada pružala i u tom pogledu očekujemo da će naša suradnja biti još snažnija i veća", rekao je Dodik u Bukovcu, gdje je s gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem posjetio OŠ "22. oktobar", prenosi Tanjug.

Potvrda razvoju te suradnje je, prema njegovim riječima, i sutrašnji početak izgradnje mosta preko Drine između Bratunca i Ljubovije. 

Dodik je rekao novinarima da je Drina na neki način u ovom trenutku formalna granica između RS i Srbije, a, kako je naglasio, "želimo izgradnjom mostova i povezivanjem pokazati da zajednički možemo da još više zbližiti narode". 

Boraveći u tom fruškogorskom mjestu, Dodik je prisustvovao svečanosti u okviru manifestacije "Dani Republike Srpske u Srbiji", na kojoj je predato na uporabu novoopremljeno košarkaško igralište, dar Predstavništva RS Srbiji i toj školi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije