Vlasnik turističke agencije

Od posljedica zaraze koronavirusom preminuo Mili Bijavica, čovjek koji je vratio turizam u Mostar

25.08.2020.
u 20:13

Nakon duge borbe protiv koronavirusa, danas je nažalost preminuo Mili Bijavica, vlasnik Fortuna Tours d.o.o., jedne od vodećih turističkih agencija u BiH i osoba možda i najviše zaslužna za povratak turizma u Mostar nakon rata.

Bijavica je godinama promovirao Mostar u svijetu, ali i cijelu Hercegovinu, isticao njezine prirodne ljepote i uspio dovesti ovu regiju na turističku kartu svijeta. 

Na početku pandemije, upravo je Bijavica najviše upozoravao na krah u turizmu, tražio nove načine opstanka turističke djelatnosti i svih onih koji su bili ugroženi ovom situacijom. 

Nažalost, negdje tijekom tih napora je i sam zaražen koronavirusom. Bio je hospitaliziran u mostarskoj COVID bolnici, na kraju priključen i na respirator, ali svi napori liječničkog tima na kraju su ipak bili bezuspješni. 

Odlazak Bijavice ostavlja veliku prazninu u Mostaru i još jednom nas podsjeća na ozbiljnost situacija u kojoj se nalazimo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?