Mostarska promocija knjige Željka Andrijanića „Pisma iz vječnosti“

19.05.2024.
u 14:24

Roman Željka Andrijanića „Pisma iz vječnosti“ bit će predstavljen u utorak, 21. svibnja, u 19 sati u Galerija kraljice Katarine u okviru programa Mostarskog proljeća.

U promociji knjige sudjelovat će Valentina Rupčić, Maja Marić, Ilija Musa, Misijana Brkić-Milinković i autor Željko Andrijanić.

U svojoj knjizi Željko Andrijanić, vješto ispreplećući sadašnjost i prošlost, uvodi čitatelja u tajnoviti svijet uspješnoga novinara i urednika koji se vrlo mlad prometnuo u suvlasnika klasičnih i modernih medija.

Cijenjen je i poštovan, naizgled sretan i ispunjena života, no kad iznenada odluči iz temelja promijeniti život i napustiti voljeni rodni kraj, otkrivamo nesretnoga mladog muškarca čije poetsko biće razdiru tuga i duboka čežnja za davno izgubljenom ljubavi.

Ovo je dirljiva priča o potrazi za uzvišenom ljubavi, za izgubljenim vremenom, ali i o toplini života u oazi maloga grada satkanoj od neraskidivih prijateljstava i ljudske dobrote.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?