Čapljina

Nove mogućnosti razvoja uz novu poduzetničku zonu

15.09.2015.
u 06:15

Poboljšani uvjeti za masovniji razvoj gospodarstva i gradnju nove infrastrukture na području općine Čapljina

Otvaranjem dionice na koridoru Vc od Zvirovića k Bijači i dalje prema Hrvatskoj, znatno su poboljšani uvjeti za masovniji razvoj gospodarstva i gradnju nove infrastrukture na području općine Čapljina. Tako su Zvirovići postali kao neka vrata za izlazak Čapljine u Europsku uniju, ali i ostatka Hercegovine koji bi također trebao znatno profitirati izgradnjom ove prometnice.

Stoga su već ranije odrađene aktivnosti na stvaranju jedne velike gospodarske zone u Zvirovićima koji bi po nekim procjenama trebali postati kao Dugopolje kod Splita gdje je od potpuno praznog zemljišta niknula prava gospodarska zona i jedan pravi mali grad, piše Večernji list.

Prostor buduće poduzetničke zone u Zvirovićima namijenjen je za poduzetničke djelatnosti kao što su obrada i prerada, obrtničke i uslužne djelatnosti, trgovina i skladištenje, ugostiteljstvo...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?