uputio telegram sućuti

Novalić: Otišao je čovjek koji nas je plijenio optimizmom i šarmom

03.09.2021.
u 17:14

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić uputio je danas telegram sućuti povodom smrti bivšeg gradonačelnika Mostara Ljube Bešlića.

-Teško je pronaći prave riječi da izraze tugu koju, kao čovjek, te Ljubin poznanik, osjećam zbog njegove prerane smrti. Vijest da nas je napustio  istaknuti i priznati dugogodišnji gradonačelnik Grada Mostara, zatekla je sve nas koji smo ga poznavali i s njim surađivali.Otišao je čovjek koji nas je plijenio optimizmom i šarmom, iako u teškim uvjetima, kao prvi poslijeratni gradonačelnik ujedinjenog Mostara, poticao je i hrabrio u svakom trenutku. Vama, Gradu Mostaru, njegovim najmilijim, ožalošćenoj obitelji i prijateljima, te svim zaposlenim u Upravi Grada Mostara, u svoje osobno i, u ime Vlade Federacije BiH, izražavam najdublje izraze suosjećanja zbog preranog odlaska bivšeg gradonačelnika Grada Mostara, naveo je Novalić u poruci sućuti upućenoj na adresu gradske uprave u Mostaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?