parlament fbih odobrio zaduženje

Novac za realizaciju projekta Koridor Vc, dionica Počitelj - Bijača

parlament
VL FOTO
09.10.2015.
u 21:05

Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH danas je na 8. izvanrednoj sjednici dao saglasnost na Prijedlog odluke o alokaciji obaveza po kreditu Kuvajtskog fonda za razvoj 535 - Projekt četiri ceste i most Musala na FBiH, te na Prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja po Ugovoru o financiranju između BiH i Europske investicijske banke (EIB) za realizaciju Projekta Koridor Vc, dionica Počitelj - Bijača. 

Na sjednici je dana saglasnost i na Prijedlog odluke o prihvaćanju zaduženja po Ugovoru o financiranju između BiH i Europske investicijske banke (EIB) za realizaciju Projekta "Obnovljiva energija HE Vranduk" i Prijedlog odluke o prihvaćanju zaduženja po Sporazumu o financiranju između BiH i Međunarodne asocijacije za razvoj (IDA) za realizaciju Projekta energetske efikasnosti. 

Zastupnički dom dao je suglasnost i na Prijedlog odluke o prihvaćanju zaduženja po Ugovoru o financiranju između BiH i Europske investicijske banke (EIB) za realizaciju Projekta "Električna distribucija BiH (2010-0562) - izgradnja sistema pametnih mjerenja u elektrodistribuciji". 

Prije okončanja sjednicu su napustili zastupnici HDZ-a 1990 jer jednom od njih nije odgovoreno na upit o kreditiranju, a potom je sjednicu napustio i zastupnik Naše stranke Dennis Gratz koji se solidarizirao s kolegama iz HDZ-a 1990. 

Po završetku 8., započela je 9. izvanredna sjednica Zastupničkog Parlamenta FBiH s jednom točkom dnevnog reda - Informacija o aktivnostima na izboru strateškog partnera za financiranje i izgradnju TE Banovići Blok 1 - 350 MW, treća faza tenderskog postupka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?