Predsjednik SDP-a

Nikšić: Lagumdžijina i moja politika se razlikuju i to se vidi

Nermin Nikšić
22.09.2015.
u 10:39

Nermin Nikšić gostovao je u jutarnjem programu N1 televizije, gdje se osvrnuo na izbore za predsjednika SDP-a koje je uvjerljivo dobio.

"Očekivao sam da bi pobjeda na izborima mogla dogoditi u prvom krugu, ali nisam očekivao ovako uvjerljivo. Drago mi je i obvezuje me za dalje jer su članovi i članice SDP-a- prepoznali rad i program", rekao je Nermin Nikšić, stari i novi predsjednik SDP-a.

U pobjedničkom govoru je pozvao na jedinstvo stranke i ujedinjenje ljevice.

Bivši predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija nerijetko je spominjan tijekom kampanje. Koliko je Zlatka Lagumdžije u današnjem SDP-u i koliko se stranka razlikuje od one koju je on vodio, glasilo je sljedeće pitanje u jutarnjem programu N1 televizije.

"Zlatko nije vodio politiku partije niti upravljao SDP-om preko mene. Ja ne bih dopustio bilo kome da ostvaruje neki utjecaj na vođenje SDP-a jer će utjecati na mene, ne bih to nikada uradio zbog svih članova koji su mi dali podršku. On je rekao da se njegova i politika Lagumdžije razlikuje i da se to vidi u posljednjih devet mjeseci", kazao je Nikšić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?