Partija demokratskog progresa

Nikolić je sebi dozvolio da bude portparol Milorada Dodika

PDP
30.12.2015.
u 14:19

Partija demokratskog progresa (PDP) izražava nezadovoljstvo izjavama predsjednika Srbije Tomislava Nikolića te ocjenjuju da su te izjave unijele nemir i strahove među građane Republike Srpske.

Smatraju da se ponovo, direktno, umiješao i podijelio srpski narod "s ove strane Drine".

- Umjesto da u predvečerje Božića, najradosnijeg pravoslavnog praznika, pošalje građanima Republike Srpske poruke mira, zajedništva, poštovanja i stabilnosti, predsjednik Nikolić šalje poruke podjela, strahova, nemira i strepnje što je neprimjereno i ne priliči predsjedniku naše Srbije - stav je PDP-a.

U priopćenju za javnost ova stranka iznosi mišljenje da je Nikolić sebi dozvolio da bude portparol Milorada Dodika.

- Neprovjerenim, neutemeljenim i netočnim informacijama o tajnim planovima za rušenje Republike Srpske, koje je i ministar unutrašnjih poslova RS-a demantirao i odbacio na sastanku s liderima opozicije, predsjednik Nikolić je sebi dozvolio da bude portparol Milorada Dodika i grupacije okupljene oko njega koja očigledno i kreira gluposti i izmišljotine s ciljem produžavanja sukoba, nemira i kaosa u Srpskoj - navodi PDP.

Predsjedniku Nikoliću i svim građanima Republike Srpske i Srbije poručuju da će uvijek biti zajedno i jedinstveni oko ključnih pitanja zaštite vitalnih interesa srpskog naroda i Republike Srpske.

- To pokazujemo i proslavom Dana Republike Srpske u svim institucijama RS i BiH, ali i da nikada nećemo biti sudionici u ekonomskom propadanju i koruptivnom i kriminalnom djelovanju bilo koje pa i Dodikove vlasti, a na Nikoliću ostaje da se odredi da li je s Dodikom zajedno i po ovim pitanjima - ističe ova stranka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?