Predsjednik Srbije

Nikolić: Izetbegovićev je problem što misli da predstavlja BiH

06.01.2017.
u 15:41

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je kako neće poslušati savjet bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića da ne ide u Banja Luku na proslavu dana Republike Srpske.

"Prošli put sam prihvatio njegov savjet, dan bez moje molbe, neku vrstu prijetnje, kada je rekao da nisam dobrodošao. Ako i sada bude rekao da nisam dobrodošao, trebaju razmisliti u BiH da jedan čovjek, čiji je utjecaj sve manji, pokušava odlučiti kakvi su odnosi dvije zemlje. Važnije je da surađuju dvije države od dva dužnosnika", rekao je Nikolić.

Predsjednik Srbije ustvrdio je kako je "Izetbegovićev problem što misli da predstavlja BiH i da ako s njim nema dogovor nema dogovora s BiH".

"Građani su na referendumu donijeli odluku o proslavi dana RS i oko toga se ne pita ni Bakir, ni ja. Nakon onoga što je doživio srpski premijer Aleksandar Vučić na komemoraciji u Potočarima, trebao bi se (Izetbegović) 'pokriti ušima'", poručio je predsjednik Srbije, javio je Tanjug.

Ključne riječi

Komentara 1

CO
cope
15:56 06.01.2017.

Cetnicki vojvoda I ucesnik agresije na BiH I Hrvatsku nije dobrodosao u BiH,pa makar on bio I generalni sekretar UN-a kao nekada Kurt Valdhajm.Fasiste ne primamo.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije