Predsjednik Vlade HNŽ-a

Nevenko Herceg posjetio škole povodom početka nove školske godine

herceg
Foto: Stojan Lasić
1/4
15.09.2016.
u 12:21

U povodu današnjeg početka nove školske godine u HNŽ-u, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg posjetio je Osnovnu školu Antuna Branka Šimića u Mostaru, Srednju Građevinsku školu Jurja Dalmatinca Mostar i Gimnaziju Mostar. 

 Posjeta je bila prigoda da predsjednik Vlade HNŽ-a učenicima i djelatnicima kako tih škola tako i svih škola u Hercegovačko-neretvanskoj županiji zaželi sretan početak nove školske godine.

- Simbolično i u ime Vlade želimo obilježiti prvi dan školske 2016./2017. godine koja će za učenike, posebice prvašiće biti godina s novim izazovima, iskustvima i znanjem – kazao je Herceg prilikom posjeta Osnovnoj školi Antuna Branka Šimića  te je uručio i prigodne poklone za odjele.

 Dodao je kako učenicima želi da im školovanje bude uspješno, da se sa svojim nastavnicima, profesorima i učiteljima i prijateljima druže te uče. Prosvjetnim djelatnicima i roditeljima zaželio je puno strpljenja i dobre volje za odgoj i obrazovanje djece.

Herceg je podsjetio kako će se odgoda nastave s 5. na 15. rujan nadoknaditi.

- Vlada HNŽ-a ove godine izdvojila je oko 10 milijuna maraka za opremanje škola, za rješavanje pitanja tehnološkoga viška i organizacijsku shemu, tako da se puno toga uradilo, malo i kasnilo, ali sve će se nadoknaditi - napomenuo je predsjednik Vlade HNŽ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije