Premijer FBiH se oglasio na Facebooku

Nermin Nikšić obiteljski povezan s ubijenom doktoricom: 'Sve u meni vrišti, suze se same slijevaju'

Nermin nikšić
Facebook
28.05.2023.
u 18:56

"Bila je puna života. Osmijeh joj nije silazio s lica. Sjajan mladi liečnik, upravo ono što ovom društvu najviše treba. Mogla je biti i sjajna umjetnica, crtala je i slikala prekrasno. Kao što bi i sve drugo radila sjajno jer je jednostavno takva bila", napisao je Nikšić.

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine oglasio se na Facebooku nakon što je Armin Berberović u petak navečer automobilom ubio doktoricu Azru Spahić. Spahić i Nikšić su obiteljski povezani.

"Dvije stvari čovjek ne može izbjeći: rođenje i smrt. Negdje između toga je ono što se zove život. Danas sam samo roditelj koji ne pronalazi riječi utjehe, koji pokušava razumjeti, ali bezuspješno", napisao je Nikšić.

Podsjeio je kako je Azra bila liječnica, talentirana mlada djevojka na početku života i snova.

"Bila je puna života. Osmijeh joj nije silazio s lica. Sjajan mladi liečnik, upravo ono što ovom društvu najviše treba. Mogla je biti i sjajna umjetnica, crtala je i slikala prekrasno. Kao što bi i sve drugo radila sjajno jer je jednostavno takva bila. Izabrala je da pomaže ljudima po uzoru na brata Adnana, mog zeta", napisao je Nikšić.

"Nažalost, Azra se kratko zadržala na ovom svijetu. Otišla je sretna, na bolje mjesto. Otišla je prerano. Otišla je dok je sanjala još puno snova, puno toga što je željela uraditi i proživjeti. Nažalost nje više nema, njezin život je prerano okončan silom. Onaj koji je to uradio nije ubio samo nju nego je ubio cijelu njenu obitelj. A Adnan, Azra, Aida i Goran su već odavno i moja obitelj. Sve u meni vrišti, a suze se same slijevaju dok gledam Azrine roditelje, svog Adnana i Najru", napisao je premijer.

"Draga Azra, siguran sam da ćeš biti najsjajnija zvijezda, Makov i Umin anđeo čuvar, najbolja tetka na svijetu. I ovdje ću stati. Kada se ovako nešto dogodi svi vjerujemo u neki bolji, pravedniji svijet, ali ga nitko ne može jamčiti. Zato neću govoriti i obećavati da će odjednom profunkcionirati pravna država i vladavina zakona, kao i da će svi biti kažnjeni za ono što su počinili, iako sam, kao i većina vas, bijesan, ljut i ogorčen. Ono što sigurno znam to je da Azri, Selmi, Editi, Havi, Jeleni, njihovim obiteljima, roditeljima i svoj našoj djeci dugujemo to da svi zajedno učinimo sve što možemo da se ovakve stvari više nikada ne ponove još nekom djetetu, ocu, majci, bratu", dodao je Nikšić na kraju svoje objave na Facebooku. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije