Čubrilović-Cormack

Neophodna suradnja svih policijskih struktura u BiH

policija
09.02.2016.
u 19:35

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je danas kako je neophodna efikasna suradnja svih policijskih struktura u RS i BiH, kao i s međunarodnim institucijama, posebno u oblasti sprječavanja terorizma koji predstavlja realnu prijetnju za sigurnost u regiji. 

Čubrilović je o ovom pitanju razgovarao s veleposlanicom Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u BiH Maureen Cormack, prenosi Fena. 

Ukazao je na potrebu da svi organi i institucije u RS i Bosni i Hercegovni svoje aktivnosti usmjere na stvaranje povoljnijeg gospodarskog ambijenta, razvoj realnog sektora i poboljšanje standarda življenja, priopćeno je iz ureda predsjednika entitetskog parlamenta.

Čubrilović je izrazio opredijeljenost za europske integracije i dodao da je Narodna skupština Republike Srpske aktivno sudjelovala od samog početka procesa eurointegracija. 

Istaknuo činjenicu da je entitetski parlament jednoglasno usvojio izjavu o europskom putu i značajano doprinosi u donošenju i provođenju reformskih zakona, navodi se u priopćenju. 

Govoreći o zakonskoj regulativi u oblasti obrazovanja, Čubrilović je ukazao na potrebu da se reforma svih razina obrazovanja provede u skladu s potrebama tržišta rada, prilagođenosti europskim standardima i podizanju kvaliteta obrazovnog procesa. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije