POTRAGA ZA MATEJEM

Nenad Periš: 'Ostajem u Beogradu, provjeravaju se mobiteli ljudi koji su bili kraj stola u klubu'

Matej Periš
Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL/nestali.gov.hr
20.01.2022.
u 21:20

Otac nestalog Splićanina Nenad Periš, koji u Beogradu još traga za svojim sinom, smatra kako prepiske Matejevih prijatelja nemaju direktne veze s Matejevim nestankom jer govore o događajima nakon što je Matej otišao iz kluba Gotik. U policiji je doznao u kojem se smjeru nastavlja istraga. - Rečeno mi je da se provjeravaju mobiteli i Matejev mobitel u smislu točne lokacije, odnosno obavljanja tih kontakata i svega što se događalo te večeri. Čuo sam da su identificirani posjetitelji koji su se nalazili u neposrednoj blizini stola za kojim je bio moj sin s društvom. Oni sebe nazivaju Zadranima. Ali ja mislim da se ne radi samo o njima, nego još o nekim licima koja su bila tu sa strane - rekao je Nenad Periš za RTL.

Kriminalist Tonći Prodan smatra da je policija na dobrom putu. Sve te poruke, ako su točne, i kontakti, pa i propušteni pozivi, smatra, iznimno su vrijedni jer popunjavaju rupe u noći nestanka. - Tragovi uvijek postoje. Treba napravit rekonstrukciju njegovog boravka u Beogradu, rekonstrukciju njegovih konatakata koji su bili prije. I tu može pomoći forenzika njegovog računala, njegovog telefona. Postoje mnogi alati koji su na raspolaganju policiji i obavještajnim službama da dođu do odgovora na neka od ovih pitanja - rekao je Prodan.

Matejev otac ponovio je da u Beogradu ostaje dok ne dozna istinu o svome sinu.
 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije