ORAŠJE: Stanko Vincetić

Nećemo biti zatvoreni za suradnju sa svima

06.10.2016.
u 10:00

Bio sam uvjeren u pobjedu, ali su rezultati i iznad očekivanja. Kao što sam najavljivao i u govorima, vjerovao sam u narod i očekivao dobiti povjerenje. Prva i zadnja zadaća bit će realizacija programa koji smo napravili. Kad dođem u novu instituciju, trebat će vremena da se prilagodim i razmotrim zatečeno stanje pa ću vidjeti odakle krenuti u realizaciju ranije definiranih stavki izbornog programa. Očekujem i apsolutnu većinu u OV-u Orašje i uvjeren sam da će ustroj vlasti završiti do 15. studenoga. Kako sam i ranije najavljivao, nećemo biti zatvoreni za suradnju sa svima ostalima. To može biti koalicija na neformalnoj osnovi i sve dobre ideje koje budu dolazile iz redova oporbe bit će prihvaćene ako se mogu realizirati. To je pristup u kojem bih želio potaknuti oporbu na konstruktivan rad i da se ne ponavlja situacija iz ranijeg razdoblja da oporba ruši sve, bez obzira bilo dobro ili ne, zaključio je načelnik općine Orašje Stanko Vincetić, piše Večernji list BiH.

- Želim zahvaliti svima koji su iskoristili svoje demokratsko pravo i izišli na birališta. Posebno zahvaljujem onima koji su meni poklonili povjerenje i siguran sam da ću u iduće četiri godine dokazati da su ispravno odlučili. Znat ću zaštititi interese većinskog hrvatskog naroda, ali i svih mještana općine Odžak. Također bih ovom prilikom zahvalio i svim onim biračima koji su na ovim lokalnim izborima u BiH glasovali za druge kandidate. I oni su uveličali ovaj demokratski proces i ja im poručujem da ću biti i njihov načelnik te da ću se jednako i pošteno boriti i za njihove interese, uostalom, kao i za bolji život svih mještana Odžaka. Sretan sam zbog iskazanog povjerenja, ali puno posla je pred nama. Stižu radni dani na novoj dužnosti, dani na putu k boljem i sretnijem Odžaku i njegovim selima, poručio je Jakov Ivanković, novoizabrani načelnik općine Odžak.

Potpora je onakva kakvu sam i očekivao i zato hvala svima koji su glasovali za mene. Ovo su preliminarni rezultati i nadam se da će sve biti ovako i potvrđeno tijekom idućih nekoliko dana kada stignu i glasovi poštom. Što se tiče planova u novom mandatu, oni su jasno definirani onako kako sam ih prezentirao u svom programu prije izbora. Prije svega, planiramo do konca godine završiti ono što smo započeli u ovoj godini, a u idućoj, kako je planirano programom, trudit ćemo se realizirati sve ono što smo zacrtali. Što se tiče utrke za Općinsko vijeće Domaljevac-Šamac, ona je također očekivana, iako sam prilično uvjeren da će stranke koje su dale potporu meni kao kandidatu za načelnika općine zajedničkim snagama ipak imati većinu u OV-u, kazao je Mario Jurkić, načelnik Domaljevca-Šamca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije