Održana 11. izvanredna telefonska sjednica Vijeća ministara BiH

Nastavlja se dijalog s EU: Sastanak Pododbora za inovacije, informacijsko društvo i socijalnu politiku

22.09.2023.
u 16:38

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine usvojilo je Informaciju Direkcije za europske integracije o održavanju sedmog sastanka Pododbora za inovacije, informacijsko društvo i socijalnu politiku između Europske unije i Bosne i Hercegovine, 19. 10. 2023. godine, putem online platforme.

Sastavni dio ove informacije je Dokument zа diskusiju i lista izaslanstva BiH koje će s predstavnicima Europske komisije razgovarati o napretku ostvarenom između dva sastanka u sektorima informacijskog društva i medija, socijalne politike i zapošljavanja, obrazovanja i kulture, kao i obuka, istraživanja te inovacija.

Direkcija zа  europske integracije Vijeća ministara Bosne i Hercegovine će  u suradnji s nadležnim institucijama u Bosni i Hercegovini i nadležnim službama Europske komisije provesti sve nužne radnje za održavanje sedmog sastanka Pododbora za inovacije, informacijsko drustvo i socijalnu politiku izmedu Europske unije i Bosne i Hercegovine.

Sastankom će uime BiH predsjedati Adnan Husić iz Ministarstva civilnih poslova BiH, koji će biti na raspolaganju medijima za pitanja u svezi s ovim sastankom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?