Zbog pada broja zaraženih

Nastava u ZHŽ-u se vraća u škole, moguća i dodatna relaksacija mjera

ilustracija
15.01.2021.
u 20:28

Donesena je odluka da se nastava u osnovnim školama i u završnim razredima srednjih škola vrati u redoviti tijek uz pridržavanje epidemioloških mjera

Stožer civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) na izvanrednoj sjednici u petak obavješten je kako je županijsko Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa nastavu u osnovnim školama i u završnim razredima srednjih škola vratilo u redoviti tijek uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Iz Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi i Zavoda za javno zdravstvo su istaknuli zadovoljstvo padom broja oboljelih od koronavirusa, priopćio je Stožer ZHŽ-a.

Stožer je donio Zaključak kojim će se na idućoj sjednici, 25. siječnja, ukinuti zabrana kretanja u vremenu od 23 do 5 sati, ukoliko se ovaj pozitivan trend nastavi u narednih 10 dana.

Također, Zavod za javno zdravstvo planira predložiti povratak nastave u svim razredima srednjih škola u redovite okvire, izvijestili su iz Stožera ZHŽ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?