koncert

Nakon devet godina Thompson ponovno u Novom Travniku

28.06.2017.
u 15:28

Povodom sutrašnjeg koncerta Marka Perkovića Thompsona u Novom Travniku, danas je održana press konferencija.

Organizatori (Kulturno športsko društvo “Glavica” Rankovići i Udruga PRONT) poručili su kako je sve spremno za veliki koncertni spektakl. Najavljuju vrhunsku produkciju, višesatni zabavni program, a okupljanje ispred Gradske sportske dvorane počinje već od 15 sati, prenosi Centralna.ba

Bilo je mnogo insinuacija i pokušaja zabrane ovog koncerta, ali im to nije pošlo za rukom jer smo mi sve potrebne dozvole pribavili, i sve zakonski ispoštovali, kazao je Ivica Džambas, predsjednik Udruge PRONT.

Kako je kazao, na koncert stižu ljudi iz svih dijelova BiH, ali i dijaspore.

Dvorana će biti dupke puna, još nešto ulaznica je ostalo za sam dan koncerta kako bi i oni koji stižu iz udaljenih mjesta mogli ući i uživati u ovom velikom koncertu hrvatskog zajedništva.

Prokomentirao je i riječi načelnika Općine Novi Travnik, koji je podsjetimo, tražio zabranu koncerta.

Samo sam rekao da načelnik posluša tekstove Thompsonovih pjesama i promijenio bi mišljenje. Žao mi je što u ovako malom gradu postoji toliko mržnje, da se zabrani Bošnjacima da dođu na koncert Divanhane jer je u organizaciji Udruge PRONT. To ne vodi ničemu, to nije način da se gradi suživot. Mi volimo svoje i poštujemo tuđe, što mislim da smo i pokazali,zaključio je Džambas.

O sigurnosnom aspektu govorio je ispred KŠD “Glavica” Rankovići Josip Banović.

Sve je spremno za sutrašnji koncert. Bit će nekoliko razina sigurnosnih provjera, u dvoranu neće biti moguće ništa unijeti, čak ni cigarete, a za osiguranje će biti zadužen MUP sa specijalnim jedinicama, kao i privatne zaštitarske tvrtke, kazao je Banović. Istaknuo je da je riječ o koncertu komercijalne prirode i da će doći oni koji vole slušati ovu glazbu te mu nije jasno što je stvoreno toliko negativnosti.

Za kraj, dodajmo, Marko Perković Thompson je pozvao sve da dođu na ovaj koncert i rekao kako se raduje što će nakon devet godina ponovno gostovati u Novom Travniku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?