CJS Trebinje

Na području Hercegovine vehabizmu bliske 3 osobe, policija ih prati

zarko Laketa
15.03.2016.
u 16:20

"Imamo registrirane tri osobe koja žive na prostoru koje pokriva naš Centar, a koji su skloni određenim ekstremističkim aktivnostima. Pratimo i osobe koje su s njima u kontaktu i koji prolaze kroz našu zonu odgovornosti", rekao je Laketa

Na području istočne Hercegovine, prema podacima policije, registrirane su tri osobe bliske vehabizmu i ekstremizmu, a u pitanju su povratnici. 

"Imamo registrirane tri osobe koja žive na prostoru koje pokriva naš Centar, a koji su skloni određenim ekstremističkim aktivnostima. Pratimo i osobe koje su s njima u kontaktu i koji prolaze kroz našu zonu odgovornosti", rekao je načelnik CJS Trebinje Žarko Laketa. 

On nije želio precizirati u kojim općinama su nastanjena ove tri osobe. Dodaje kako je policija u Hercegovini na oprezu i kada je u pitanju krijumčarenje ljudi, kao i eventualni novi priliv izbjeglica s istoka, koje bi mogle doći iz pravca Albanije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?