LJUBAVNI PROBLEMI

Na fotografiji Instagram influencerice vidjela svog oca i njegovu ljubavnicu

28.12.2019.
u 13:30

Kada je vidjela objavu poznate Instagram influencerice, pala je u šok kada je vidjela muškarca iza nje.

Caitlyn Rae, Instagram influencerica, objavila je fotografiju sebe ispred božićnog drvca u Rockefeller centru za koju je mislila da je bezazlena. Zatim je dobila poruku od djevojke koja je rekla da je iza nje njen tata sa curom za koju je mislila da mu je ljubavnica, piše Unilad.

Djevojka je napisala ovo: "Jel ti mene zezaš? Ono je moj tata iza tebe sa svojom ljubavnicom, a rekao je da ide na poslovni put. Znala sam da je takav."

Caitlyn je zatim tu poruku i sve fotografije podijelila na svom Twitter profilu sa porukom: "Sretan Božić,upravo sam uništila jednu obitelj ovom objavom na Instagramu."

 

 

 

 

 

Fotografija je brzo postala popularna i nakon nekog vremena javio se Bruno, dečko koji je zapravo na slici sa svojom djevojkom, napisavši: "Stara, to sam ja na fotografiji, a ja ti nisam tata."

Nakon cijele ove zapetljane situacije, nadamo se da je djevojka vidjela ovu objavu i nije uništila brak svojih roditelja zbog krivog čovjeka.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije