LOVAC NA BLAGO

Na dnu jezera i rijeka pronalazi stvari vrijedne tisuće dolara: Evo što radi s njima

18.01.2018.
u 18:30

Dallas Vega iz Arizone roni po rijeka i jezerima i pronalazi vrijedne stvari koje su ljudi izgubili, no ne zadržava ih za sebe

Sigurno vam se barem jednom u životu dogodilo da ste nešto izgubili dok ste bili na kupanju. Često je riječ o sunčanim naočalama koje zaboravimo skinuti s glave kada zaronimo u vodu, no postoje i mnoge druge stvari koje se lako zagube.

U to se uvjerio 28-godišnji ronilac Dallas Vega iz američke savezne države Arizone koji se bavi lovom na blago, ali ne onakvim kakvo smo naviknuli gledati u filmovima.

Ovaj mladić je dosad iz rijeka i jezera diljem Arizone izvukao stotinjak iPhonea, kamera GoPro, sunčanih naočala... S dna rijeke izvukao je jednom i napunjeni pištolj, a pronalazio je novčanike, ključeve, osobne dokumente pa čak i škare.

 

 

No, blago koje pronađe 28-godišnjak ne zadržava za sebe. Uglavnom se trudi pronaći vlasnike koji se najviše razvesele vraćenim pametnim telefonima.

Svoje podvodne avanture objavljuje na YouTube kanalu Man + River, a njegove snimke pregledalo je više milijuna ljudi.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?