Vrijeme

Mostar najtopliji grad u BiH

18.06.2017.
u 12:45

Prijepodne u Bosni je bilo pretežno, a u Hercegovini umjereno oblačno vrijeme. Ponegdje u središnjim i zapadnim područjima Bosne je zabilježena slaba kiša. 

Temperature zraka u 11.00 sati: Bjelašnica 2 stupnja, Ivan-sedlo 9, Sokolac 12, Sarajevo 13, Bugojno, Livno 14, Srebrenica 15, Zenica 16, Gradačac, Sanski Most, Zvornik 18, Banja Luka, Bihać 19, Bijeljina, Doboj, Prijedor, Trebinje 20, Široki Brijeg 21, Grude, Neum 22 i Mostar 23 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U Bosni će tijekom dana preovladavati pretežno oblačno, a u Hercegovini uglavnom umjereno oblačno vrijeme. Kiša ili lokalni pljuskovi se očekuju u većem dijelu Bosne. Bez padavina na sjeveru i sjeverozapadu.

Vjetar će u Bosni biti slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini se očekuje umjerena do pojačana bura. Na zapadu Bosne povremeno s jakim udarima vjetra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?