svečanost u bihaću

Mljekara Meggle iz Bihaća otvorila novi proizvodni pogon

Meggle
28.05.2016.
u 10:41

Toni Meggle svečano ozvaničio početak rada suvremene Tetra Pak EDGE linije

Svjetski biznismen i vlasnik globalnog branda Meggle, Toni Meggle, svojim je dolaskom u BiH svečano ozvaničio početak rada nove Tetra Pak EDGE linije. Bihaćka mljekara sada je bogatija za još jedan suvremeni proizvodni pogon.  

„Drago mi je da Meggle u poslijeratnom razvoju Bosne i Hercegovine predstavlja pozitivnu priču. Jaklo sam ponosan na činjenicu da po istraživanjima, Meggle uvjerljivo drži prvo mjesto kao najprepoznatljiviji, najkorišteniji, najomiljeniji i najkupovaniji brand u Bosni i Hercegovini“, istaknuo je Toni Meggle obraćajući se novinarima prilikom otvaranja pogona.

Gospodin Meggle jedan je od najznačajnijih investitora u ekonomski razvoj Bosne i Hercegovine. Tijekom 20 godina rada Meggle BiH, u našu zemlju investirano je preko 40 milijuna KM u domaću proizvodnju. Samo u ovoj godini ova domaća kompanija je investirala oko 16 milijuna KM u razvoj poslovanja ali i bh. ekonomiju, priopćeno je iz Meggle BiH.

„Želimo dati samo najbolje od domaćeg mlijeka koje proizvode farmeri iz Bosne i Hercegovine. Otvaranje nove Tetra Pak EDGE linije rezultat je našeg dugogodišnjeg rada, posvećenosti i osluškivanja potreba tržišta. Na policama ćete ove proizvode prepoznati po modernom dizajnu i suvremenom pakiranju s "otvaračem i oblikom za praktičnije rukovanje", dodao je gospodin Meggle.

Prilikom posjeta Bihaću, Meggle se susreo s gradonačelnikom ovoga grada, te visokim funkcionerima iz Bosne i Hercegovine. Na kraju svog obraćanja Meggle je istaknuo da je jako sretan što je na vrijeme prepoznao potencijal naše zemlje, kvalitetu domaćeg mlijeka, odličan kadar, posebice lokalni menadžment.

Meggle obitelj u BiH danas čini preko 2.500 farmera i preko 200 zaposlenih koji imaju za cilj na tržište plasirati najbolje od domaćeg mlijeka, ističe se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije