nakon doživotne kazne

Mladić preko sina poručio: Nisam ja važan, nego RS

ratko mladic
pool/REUTERS/PIXSELL
08.06.2021.
u 21:35

Poručuje da se čuva Republika Srpska i da nije on važan, nego opstanak Republike Srpske - istaknuo je Darko.

Sin ratnog zločinca Ratka Mladića, Darko Mladić, u izjavi za RTRS kazao je kako je posjetio oca nakon izricanja presude te kako mu je poručio da narod čuva RS.

- Zna Ratko što narod misli o njemu. Poručuje da se čuva Republika Srpska i da nije on važan, nego opstanak Republike Srpske - istaknuo je Darko.

Rekao je kako je Ratko Mladić posebno zahvalan predsjedniku Sudskog vijeća koji je imao izdvojeno mišljenje u presudi.

- Dobro je zvučao kad sam ga posjetio. Držao ga je adrenalin, vidjet ćemo kako će u narednim danima to sve odraziti na njegovo zdravlje. Narod je prozreo njihovu namjeru, nikakva sila ne može natjerati da laž postane istina i to Ratko zna - naglasio je Darko Mladić, prenosi Avaz. 

Istaknuo je da je s ocem razgovarao jedan sat.

- Јoš je rano za informaciju gdje će Ratko Mladić služiti danas dosuđenu kaznu doživotnog zatvora. Prkosno je raspoložen, rekao je da poručim svima da bi se zabrinuo da su ga oslobodili. NATO pakt ga je sudio i osudio zbog toga što je branio svoj narod i spriječio planove NATO pakta da Srbe protjera sa svojih stoljetnih ognjišta - izjavio je Darko Mladić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije