SKRIVENO BLAGO

Mislili da im je u dvorištu zakopana razvodna kutija, iznenadilo ih ono što su otkrili

17.05.2018.
u 15:45

Matthew i Maria Colonna Emanuel ostali su u šoku kada su shvatili da nije riječ o kutiji s kablovima već o sefu

Matthew i Maria Colonna Emanuel, bračni par sa Staten Islanda u SAD-u, oduvijek su znali da u dvorištu između drveća imaju zakopanu metalnu kutiju za koju su mislili da je to kutija s kablovima za struju. 

Sve dok jednog dana nisu odlučili urediti svoje dvorište i zamijeniti ukrasno drveće.

Unajmili su dizajnera za okoliš koji je odlučio izvaditi kutiju koja mu je smetala pri sadnji biljaka. Tek tada, otkriveno je kako nije riječ o razvodnoj kutiji već sefu koji je godinama u sebi skrivao blago vrijedno 52.000 dolara.

 

 

Sef je bio pun novca, raznog prstenja i ostalog zlatnog nakita, a u njemu se nalazio i komadić papira s adresom njihovih susjeda.

– Prvo sam pokucao na susjedova vrata i pitao ih je li ih ikada netko opljačkao, a oni su rekli da je – ispričao je Matthew Colonna Emanuel.

Prema policijskom izvješću, sef je ukraden iz doma njihovih susjeda u pljački koja se dogodila dan nakon Božića 2011. godine.

Iz nekog nepoznatog razloga, kradljivac je odlučio sef zakopati u dvorište obitelji Colonna Emanuel koja je susjedima, 7 godina kasnije, vratila ono što im je ukradeno.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije