široki Brijeg

Ministrica Dujmović na otvaranju Mediteran Film Festivala

Dujmović
25.08.2016.
u 10:19

Federalna ministrica kulture i sporta Zora Dujmović u srijedu navečer u Širokom Brijegu nazočila je svečanom otvaranju 17. Mediteran Film Festivala.

U svom obraćanju ministrica je pozdravila filmske stvaratelje, organizatore i publiku i zaželjela da festivalski dani proteknu uspješno i uz dobro druženje.

Ministrica Dujmović istaknula je kako je MFF po svojoj aktualnosti, osobnosti i potvrđenom kvalitetom prepoznat i izvan granica BiH.

Naglasila je da će ovakve manifestacije, a pogotovo one koje u svojim projektima imaju i školu u kojoj se educiraju mladi za kulturno umjetničko stvaralaštvo, Ministarstvo svesrdno podupirati.

Dujmović je rekla da se Federalno ministarstvo kulture i sporta zalaže da se audiovizualna djelatnost, koja je opterećena raznoraznim prijeporima, zakonski uredi i da očekuje i od filmskih radnika aktivnu potporu po tom pitanju, priopćeno je tog ministarstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?