Odličan look

Minea objavila fotku u ležernom izdanju kod kuće, a jedan detalj se posebno svidio mnogima

07.02.2021.
u 16:40

U zadnje vrijeme zbog pandemije i epidemioloških mjera koje su na snazi naše zvijezde na svojim društvenim mrežama objavljuju sve više fotografija u kućnom izdanju. Jedno takvo kućno i ležerno izdanje objavila je i pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea. Iako su je obožavatelji navikli gledati u glamuroznom izdanju kada vodi IN Magazin na Novoj TV oduševila ih je i ovakvim casual izdanjem i mnogima se svidjelo kako joj stoje naočale za vid.

- Ko bonbončić. E ova zurka vam je super!!! Fino..U prvi mah nisam bio siguran da si ti pošto si obično,sređena,našminkana,a ovdje si u kućnom aranžmanu. Uživaj što god da radiš. Jel to novi stil sa naočalama? Lijepo ti stoje. Baš si slatka s naočalama - bili su samo komplimenti koje je Minea dobila nakon objave fotografije u kućnom izdanju.

Pjevačica i voditeljica često objavi privatne fotografije, a prije nekoliko mjeseci pričala je u jednom intervju i o svom ljubavnom životu. - U mom životu uvijek postoji poseban muškarac. Ljubav je ono što nas jača, diže i daje nam krila... Barem je kod mene tako. Ljubav dolazi u više oblika i s različitih strana, a ja mogu reći da sam ispunjena po svakom pitanju - kazala je. Podsjetimo, voditeljica je 2019. prekinula vezu s umirovljenim nogometašem Slađanom Ašaninom.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije