Hrvatski predsjednik u posjetu bih

Milanović danas boravi u Mostaru i Ljubuškom

Zoran Milanović
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
12.07.2021.
u 08:58

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović boravit će danas u Mostaru i Ljubuškom, a prije toga će u Vitezu obići spomen-obilježje "Osmica", gdje će odati počast osmero djece koja su, prije 28 godina, poginula u eksploziji granate ispaljene s položaja Armije RBiH.

Kako je ranije najavljeno, Milanović će nakon posjeta Vitezu boraviti u Mostaru gdje će održati sastanak s rektorom i prorektorima Sveučilišta u Mostaru i održati predavanje na tom sveučilištu, a potom se sastati s gradonačelnikom Mostara Marijom Kordićem.

 Predsjednik Republike Hrvatske danas će se također susresti s gradonačelnikom Ljubuškog u tom gradu, a zatim će održati sastanak i radnu večeru s predstavnicima Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine (Konoba Vodopad, Veljaci).

Zadnjeg dana posjeta BiH, Milanović će otputovati u Tomislavgrad i Livno gdje će održati sastanke s predstavnicima lokalnih vlasti te posjetiti Franjevački samostan i Muzej Tomislavgrada u kojem će razgledati remek djela Vlahe Bukovca i samostansku knjižnicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?