Započele maturantske svečanosti širokobrijeških gimnazijalaca

Maturanti će sutra prodefilirati gradskim ulicama Širokog Brijega

20.05.2021.
u 14:43

Svetom misom zahvalnicom koju je predvodio vjeroučitelj fra Augustin Čordaš u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Širokom Brijegu,  započele su maturantske svečanosti 65. naraštaja širokobrijeških gimnazijalaca. 

Njihova redovita nastava završava sutra kada će svečano prošetati gradom i na taj način obilježili završetak srednjoškolskog školovanja.  
Svečani mimohod gradom ići će od kamenog križa u središtu grada na Trgu širokobrijeških žrtava, a nakon toga maturanti će krenuti kroz grad, u pravcu hotela Park i ponovno se okupiti kod kamenog križa kod kojeg će i završiti taj dio programa. 

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije maturalna zabava koja se trebala održati sutra odgođena je za 23. srpnja. Do tada završeni srednjoškolci saznat će i rezultate upisa u prvom krugu na  Sveučilištu u Mostaru i Hrvatskoj gdje će sadašnji maturanti i najviše studirati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?